نوشته شده توسط : هوشمندسازان

 

مقره ها، از اجزاء مهمک شبکه های فشار قوی می باشند. که شرایط محیطی از نظر رطوبت، آلودگی و همچنین ولتاژ مورد استفاده، شکل خاصی به خود می گیرند.

مقره ها در شبکه ها چه وظایفی را می توان بر عهده بگیرند :

  1. تحمل وزن هادی های خطوط انتقال و توزیع برای نگهداری سیم های هوایی روی پایه ها و دکل ها در بدترین شرایط (یعنی موقعی که ضخامت یخ و برف تشکیل شده روی سیم ها در حداکثر مقدار باشد) را داشته باشد و اصولاً باید بتوانند بیشترین نیروهای مکانیکی وارد شده بر ان ها را تحمل کنند.
  2. عایق بندی هادی ها و زمین و بین هادی ها با یکدیگر به عهده مقره است. یعنی مقره ها باید از استقامت الکتریکی کافی برخوردار باشند تا بتوانند بین فازهای شبکه و دکل ها که متصل به زمین هستند ایزولاسیون کافی برای تحمل ولتاژ فازها را داشته باشند. استقامت الکتریکی آن ها باید در حدی باشد کهدر بدترین شرایط (یعنی در حضور رطوبت ، باران ، آلودگی و بروز صاعقه با ولتاژ بالا) دچار شکست کامی الکتریکی نشوند.

 

بنابراین مقره ها باید دارای خصوصیات زیر باشند :

  1. استقامت الکتریکی بالا.
  2. استقامت مکانیکی بالا.
  3. عاری از ناخالصی و حفره های داخلی.
  4. استقامت در برابر تغییرات درجه حرارت و عدم تغییر شکل در اثر تغییر دما (با توجه به ضریب انبساط حرارتی که بایستی کم باشد).
  5. ضریب اطمینان بالا.
  6. ضریب تلفات عایقی کم.
  7. در برابر نفوذ آب و آلودگی ها مقاوم باشد.

خانه هوشمندخانه هوشمند الفا-هوشمندسازی ساختمان-خانه ی هوشمند- اخذ نمایندگی خانه هوشمند-خانه هوشمند رشت-کلید لمسی هوشمند



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند,خانه هوشمند رشت,خانه هوشمند گلسار,خانه هوشمند الفا,هوشمندسازی ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

اصول کار:

هوا در زیر یک سقف شفاف که تشعشع خورشیدی را عبور می‌دهد، گرم می‌شود. باید توجه داشت که وجود این سقف و زمین زیر آن بعنوان یک کلکتور یا جمع‌کننده خورشیدی عمل می‌کند. در وسط این سقف شفاف یک دودکش یا برج عمودی وجود دارد که هوای زیادی از پایین آن وارد می‌شود. باید محل اتصال سقف شفاف و این برج بصورتی باشد که منفذی نداشته باشد و اصطلاحاً «هوا بند» شده باشد. بر همگان روشن است که هوای گرم چون سبکتر از هوای سرد است به سمت بالای برج حرکت می‌کند. این حرکت باعث ایجاد مکش در پایین برج می‌شود تا هوای گرم بیشتری را به درون بکشد و هوای سرد پیرامونی به زیر سقف شفاف وارد شود. برای اینکه بتوان این فناوری را بصورت 24 ساعته مورد استفاده قرارداد می‌توان از لوله‌ها یا کیسه‌های پرشده از آب در زیر سقف استفاده کرد. این موضوع بسیار ساده انجام می‌شود یعنی در طول روز آب حرارت را جذب کرده وگرم می‌شود و در طول شب این حرارت را آزاد می‌کند. قابل ذکر است که باید این لوله‌ها را فقط برای یکبار با آب پر کرده و به آب اضافی نیازی نیست. بنابراین اساس کار بدین صورت است که تشعشع خورشیدی در این برج باعث ایجاد یک مکش به سمت بالا می‌شود که انرژی حاصل از این مکش توسط چند مرحله توربین تعبیه شده در برج به انرژی مکانیکی تبدیل شده و سپس به برق تبدیل می‌شود.

توان خروجی:

به زبان ساده می‌توان توان خروجی برجهای خورشیدی را بصورت حاصل‌ضرب انرژی خورشیدی ورودی (Qsolar) در راندمان مربوط به جمع‌‌کننده، برج و توربین بیان کرد:
در ادامه سعی می‌شود پارامترهای قابل محاسبه مشخص شوند ودر این راستا باید گفت که Qsolar را می‌توان بصورت حاصلضرب تشعشع افقی (Gh) درمساحت کلکتور (Acoll) نوشت.
در داخل برج جریان گرمایی ناشی از کلکتور به انرژی سینتیک (بصورت کنوکسیون) و انرژی پتانسیل (افت فشار در توربین) تبدیل می‌شود. بنابراین متوجه می‌شویم که اختلاف دانسیته هوا که ناشی از افزایش دما در کلکتور است، بعنوان یک نیروی محرکه عمل می‌کند. هوای سبکتر موجود در برج در قسمت تحتانی و در قسمت فوقانی برج به هوای اطراف متصل است و از این رو باعث ایجاد یک حرکت روبه بالا می‌شود. در یک چنین حالتی یک اختلاف فشار بین قسمت پایین برج (خروجی کلکتور) و محیط اطراف ایجاد می‌شود که فرمول آن بصورت زیر است:
بر این اساس با افزایش ارتفاع برج، [1]ΔPtot افزایش خواهد یافت.
البته این اختلاف فشار را می‌توان (با فرض قابل صرفنظر کردن اتلافهای اصطکاکی) به اختلاف استاتیک و دینامیک تقسیم کرد:
قابل ذکر است که اختلاف فشار استاتیک در توربین افت می‌کند و اختلاف فشار دینامیک بیانگر انرژی سینتیک جریان هوا است.
می‌توان بین توان موجود دراین جریان و اختلاف فشار کل و جریان حجمی هوا وقتی که [2]ΔPs=0، رابطه‌ای نوشت:
راندمان برج را بصورت زیر بیان می‌کنند:
در عمل افت فشار استاتیک ودینامیک ناشی از توربین است. در حالتی که توربین وجود نداشته باشد می‌توان به حداکثر سرعت جریان دست یافت و تمام اختلاف فشار موجود به انرژی سینتیک تبدیل می‌شود:
بر اساس تخمین Boussinesq حداکثر سرعت قابل دسترسی برای جریان جابجایی آزاد بصورت زیر است:
که دراین فرمول [3]ΔT همان افزایش دما بین محیط و خروجی کلکتور (ورودی دودکش) است. معادل زیر بیانگر راندمان برج و پارامترهای موثر در آن است:
بر اساس این نمایش ساده شده در بین پارامترهای دخیل در دودکش خورشیدی، مهمترین عامل در راندمان برج، ارتفاع آن است. مثلاً برای برجی به ارتفاع 1000 متر اختلاف بین محاسبات دقیق و محاسبه تقریبی ارایه شده، قابل صرفنظر کردن است.
با دقت در معادلات [1]، [2]و [3]می‌توان دریافت که توان خروجی یک دودکش خورشیدی متناسب باسطح کلکتور و ارتفاع برج است.
مشخص شد که توان تولید برق یک دودکش خورشیدی متناسب با حجم حاصل از ارتفاع برج و سطح کلکتور است یعنی می‌توان با یک برج بلند و سطح کم و یا یک برج کوتاه با سطح وسیع به یک میزان برق تولید کرد. البته اگر اتلاف اصطکاکی وارد معادلات شود دیگر موضوع فوق صادق نیست. با این وجود تا زمانی که قطر کلکتور بیش از حد زیاد نشود می‌توان از قاعده سرانگشتی فوق استفاده کرد.

کلکتور:

هوای گرم مورد نیاز برای دودکش خورشیدی توسط پدیده گلخانه‌ای در یک محوطه‌ای که با پلاستیک یا شیشه پوشانده شده و حدوداً چند متری از زمین فاصله دارد، ایجاد می‌شود. البته با نزدیک شدن به پایه برج، ارتفاع ناحیه پوشانده شده نیز افزایش می‌یابد تا تغییر مسیر حرکت جریان هوا بصورت عمودی با کمترین اصطکاک انجام پذیرد. این پوشش باعث می‌شود که امواج تشعشع خورشید وارد شده و تشعشعهای با طول موج بالا مجدداً از زمین گرم بازتاب کند. زمین زیر این سقف شیشه‌ای یا پلاستیکی، گرم شده و حرارت خود را به هوایی که از بیرون وارد این ناحیه شده است و به سمت برج حرکت می‌کند، پس می‌دهد.

ذخیره‌سازی:

اگر به یک ظرفیت اضافی برای ذخیره‌سازی حرارت نیاز باشد، می‌توان از لوله‌های سیاه رنگ که با آب پر شده‌اند و بر روی زمین در داخل کلکتور قرار داده شده‌‌اند، بهره جست. این لوله‌ها را باید فقط یکبار با آب پر کرده و دو طرف آنها را بست و بنابراین تبخیر نیز رخ نخواهد داد. حجم آب درون لوله‌ها به نحوی انتخاب می‌شود که بسته به توان خروجی نیروگاه لایه‌ای با ضخامت 20-5 سانتیمتری تشکیل شود.
در شب زمانی‌که هوای داخل کلکتور شروع به سرد شدن می‌کند، آب داخل لوله‌ها نیز حرارت ذخیره شده در طول روز را آزاد می‌کند. ذخیره حرارت به کمک آب بسیار موثرتر از ذخیره در خاک به تنهایی است چون همانطور که می‌دانید انتقال حرارت بین لوله و آب بسیار بیشتر از انتقال حرارت بین سطح خاک و لایه‌های زیرین است و این از آن بابت است که ظرفیت حرارتی آب پنج برابر ظرفیت حرارتی خاک است.

برج:

برج به خودی خودنقش موتور حرارتی نیروگاه را بازی می‌کند و همانند یک لوله تحت فشار است که به دلیل دارا بودن نسبت مناسب سطح به حجم از اتلاف اصطکاکی کمی برخوردار است. در این برج سرعت مکش به سمت بالای هوا تقریباً متناسب با افزایش دمای هوا (ΔT) در کلکتور و ارتفاع برج است. در یک دودکش خورشیدی چند مگاواتی، کلکتور باعث می‌شود که دمای هوا بین 35-30 درجه سانتیگراد افزایش یابد و این به معنی سرعتی معادل m/sec15 است که باعث حرکت شتابدار هوا نخواهد شد و بنابراین برای انجام عملیات تعمیر و نگهداری می‌توان براحتی وارد آن شد و ریسک سرعت بالای هوا وجود ندارد.

توربین‌ها:

با بکارگیری توربینها، انرژی موجود در جریان هوا به انرژی مکانیکی دورانی تبدیل می‌شود. توربینهای موجود در دودکش خورشیدی شبیه توربینهای بادی نیستند و بیشتر شبیه توربینهای نیروگاههای برقابی هستند که با استفاده از توربینهای محفظه‌دار، فشار استاتیک را به انرژی دورانی تبدیل می‌کنند. سرعت هوا در قبل و بعد از توربین تقریباً یکسان است.. توان قابل حصول در این سیستم متناسب با حاصلضرب جریان حجم هوا در واحد زمان و اختلاف فشار در توربین است. از نقطه نظر بهره‌وری بیشتر از انرژی، هدف سیستم کنترل توربین بحداکثر رساندن این حاصلضرب در تمام شرایط عملیاتی است.

مدل آزمایشی:

برای ساخت یک مدل ازمایشی، تحقیقات تئوریک مفصلی انجام شده که آزمایشات تونل باد وسیعی را بهمراه داشت و نهایتاً در سال 1981 منجر به ساخت واحدی با توان تولید 50 کیلووات برق در منطقه مانزانارس (Manzanares) در 150 کیلومتری جنوب مادرید در کشور اسپانیا شد و این واحد از کمک مالی وزارت تحقیق و فناوری آلمان برخوردار بود.
هدف از این طرح تحقیقاتی، تطبیق، اندازه‌گیری محلی، مقایسه پارامترهای تئوریک و عملی و بررسی تاثیر اجزاء مختلف دودکش خورشیدی بر راندمان و نیز توان تولیدی این فناوری تحت شرایط واقعی و نیز شرایط خاص آب و هوایی بود.
پوشش سقف قسمت کلکتور نه تنها باید شفاف یا حداقل نیمه شفاف باشد بلکه باید محکم بوده و از قیمت قابل قبولی برخوردار باشد. برای این پوشش نوعی از ورقه‌های پلاستیکی و نیز شیشه‌ مورد توجه قرار گرفتند تا مشخص شود در درازمدت کدامیک از آنها بهتر بوده و صرفه اقتصادی دارد. باید توجه داشت که شیشه می‌تواند سالیان سال در مقابل طوفان و باد مقاومت کرده وآسیب نبیند و در مقابل بارانهای فصلی نیز نوعی خاصیت خود تمیز کنندگی بروز می‌دهد.
در عوض لایه‌های پلاستیکی را باید درون یک قاب قرار داد و وسط آنها نیز اصطلاحاً به سمت زمین شکم می‌دهد. هرچند هزینه اولیه سرمایه‌گذاری ورقه‌های پلاستیکی کمتر است ولی در مانزانارس با گذشت زمان این لایه‌ها شکننده شدند و آسیب دیدند. البته با پیشرفت در ساخت لایه‌های مقاوم در برابر دما و اشعه ماوراء بنفش می‌توان به استفاده از پلاستیکها نیز امیداور بود.
مدل ساخته شده در اسپانیا در سال 1982 تکمیل گشت و هدف اصلی از ساخت آن نیز گردآوری اطلاعات بود. بین اواسط 1986 تا اوایل 1989 این واحد بطور مرتب هر روز مورد استفاده قرار گرفت و برق تولیدی آن نیز به شبکه برق سراسری متصل شد. طی این دوره 32 ماهه این واحد بصورت کاملاً اتوماتیک راهبری شد. در سال 1987 در این منطقه حدود 3067 ساعت با شدت تابش w/m2 150 وجود داشته است.
یکی از مطالب قابل توجه در راهبری این مدل آزمایشی آن بود که اسپانیایی‌ها در زیر قسمت کلکتور اقدام به کشاورزی کردند تا این امکان را نیز در طرح خود مورد بررسی قرار دهند و اصطلاحاً از زمین بصورت بهینه استفاده کنند. نتیجه این قسمت از تحقیق آن بود که توانستند گیاه مورد نظر خود را پرورش دهند و تاثیر آن را بر رطوبت هوای زیر سقف و دیگر پارامترهای مربوطه مورد ارزیابی قرار دهند.
تمامی نتایج بدست آمده بیانگر آن بوده است که این فناوری از قابلیت کافی جهت استفاده در مقیاسهای بزرگتر را دارا است. بر پایه این نتایج یک سری تحقیقات توسط موسسات و دانشگاههای مختلف انجام شد تا وضعیت آن را شبیه سازی و مدلسازی کند تا بتوان نتایج این سیستم در مقیاس بزرگتر را پیشگویی کرده و قابل بررسی کرد.

تحولات آینده:

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد در آینده نزدیک قرار است یک نیروگاه دودکش خورشیدی با ظرفیت 200 مگاوات در استرالیا ساخته شود که ارتفاع برج آن 1000 متر خواهد بود. بر اساس اطلاعات بدست آمده کشور آفریقای جنوبی نیز در نظر دارد با کمک سازمانهای بین‌المللی و نیز نهادهای سازمان ملل متحد یک نیروگاه با برجی به ارتفاع 1500 متر احداث کند تا از آن برای رفع کمبود برق خود استفاده کند. در این ارتباط باید متذکر شد که دولت هند نیز برای اجرای این طرح در ایالت گجرات اعلام آمادگی کرده است.
هر چند در ابتدا ساخت برجهای مرتفع کاری سخت بنظر می‌رسد ولی نباید از نظر دور ساخت که برج مرتفع شهر تورنتو کانادا در حال حاضر دارای 600 متر ارتفاع است و ژاپنی ها در نظر دارند آسمان خراشهایی با ارتفاع 2000 متر در مناطقی بسازند که امکان زمین لرزه آنها نیز زیاد است و نهایتاً آنکه ساخت برج میلاد در کشورمان ایران نیز تاییدی بر این مدعاست که امروزه ساخت یک چنین سازه‌هایی دور از دسترسی نیست و ضمناً ما در ساخت سازه‌ سدهای آبی نشان داده‌ایم که براحتی می‌توانیم سازه‌های عظیم بتنی را برپا سازیم.

نباید از نظر دور داشت که با افزایش قیمت سوختهای فسیلی معادلات به نفع فناوریهای مرتبط با انرژیهای تجدید‌پذیر تغییر خواهد کرد. در ثانی در کشورهایی که دستمزد نیروی کار پایین است، هزینه تولید برق با این روش کاهش خواهد یافت چون تقریباً نیمی از هزینه ساخت یک چنین نیروگاهی مربوط به هزینه ساخت کلکتور می‌شود که با کارگران ارزان و نسبتاً غیرماهر می‌توان براحتی آن را ساخت.

نتیجه‌گیری:

با توجه به اجرایی شدن معاهده زیست‌محیطی کیوتو پس از پیوستن روسیه و عضویت ایران در این معاهده، بنظر می‌رسد که باید به دنبال راههایی جهت کاستن از میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای بود.
یکی از بهترین روشها جهت حصول به این هدف، استفاده از انرژیهای تجدید‌پذیر است و در این راستا برای کشورهای در حال توسعه میتوان فناوری «دودکش خورشیدی» را معرفی کرد. این معرفی از آن جهت است که قسمت عمده کار با نیروی نسبتاً غیرماهر قابل انجام است و این سیستم قادر است بدون نیاز به تعمیر و نگهداری خاص برای مدت مدیدی برق تولید کند و مناسب برای کشورهایی است که میزان تابش خورشید در آنها زیاد است. بعلاوه نباید رشد بالای تقاضا برای برق در کشوری مانند ایران را نیز از یاد برد.
در ضمن می‌توان اینگونه طرحها را با استفاده از اعتبارات تعیین شده در معاهده کیوتو که اصطلاحاً CDM
(Clean Development Mechanism)
خوانده می‌شوند و حتی اعتبارات دیگر سازمانهای بین‌المللی پیگیری کرد چون بسیاری از سازمانها و کشورها حاضرند جهت استفاده از نتایج و نیز توسعه اینگونه فناوریها،‌ کمکهایی را به کشورهای داوطلب اعطا کنند.

 

خانه هوشمند-نمایندگی خانه هوشمند-سیستم هوشمند-درخواست نمایندگی خانه هوشمند-هوشمندسازی ساختمانخانه ی هوشمنداپارتمان هوشمند-پذیرش و اخذ نمایندگی خانه هوشمند-اخذ نمایندگی خانه هوشمند-خانه هوشمند الفا-خانه هوشمند در رشتهوشمندسازی ساختمان در رشت-هوشمندسازی خانههوشمند سازی واحد های مسكونیهوشمند سازی واحد های تجاری-هوشمندسازی ویلاکلید لمسی هوشمند- کلید هوشمند



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

 

سنسورهای با مقاومت کربنی Carbon resistor sensor

این نوع سنسورهای خیلی ارزان و به طور وسیع مورد استفاده قرار میگیرند. این نوع سنسورها نتایج بسیار قابل قبولی از لحاط تکرار پذیری مقاومتی در دماهای پایین دارند. از این رو در دماهای پایین پایداری خوبی داشته و سنسورهای قابل اعتمادی به شمار می آیند. آنها قابل اعتماد ترین شکل در دمای بسیار پایین هستند.

 سنسورهای بدون کشش Strain-free sensors

ین سنسورها تا دمای ۹۶۱٫۷۸ درجه سانتیگراد کار می کنند. این نوع سنسورها شامل سیم پلاتین است و انعطاف بالایی دارد در مقابل درجه حرارت . آنها بسیار حساس به ضربه و ارتعاش هستند.

سنسورهای با غشا نازک Thin-film elements

این نوع از سنسورها معمولا از یک لایه بسیار نازک از پلاتین ساخته می شوند که قطر آن معمولا حدود یک تا ده نانومتر می باشد. این لایه سپس با شیشه ای پوشانده می شود تا در مقابل اثرات بیرونی محافظت گردد. این نوع سنسورها فقط در یک محدوده دما محدود با توجه به نرخ های مختلف انبساط  با توجه به اثر استرین گیج کار کنند. این عناصر با دمای ۳۰۰ درجه سانتیگراد (۵۷۲ درجه فارنهایت) بدون پوشش بیشتر کار می کنند، اما می توانند تا ۶۰۰ درجه سانتیگراد (۱۱۱۲ درجه فارنهایت) به صورت مناسب در شیشه یا سرامیک قرار گیرند. سنسور RTD با درجه حرارت بالا می توانند تا ۹۰۰ درجه سانتیگراد (۱،۶۵۲ درجه فارنهایت) مورد استفاده قرار گیرند.

سنسورهای سیمی ضخیم Wire-wound elements

این نوع سنسور ها دارای دقت بالایی می باشد مخصوصا برای رنج های وسیع دمایی. هسته پیچشی می تواند دور یا مسطح باشد، اما باید یک عایق الکتریکی باشد. ضریب گسترش حرارتی مواد هسته پیچیده به سیم حسگر به حداقل رساندن هر گونه فشار مکانیکی سازگار است. این عناصر با درجه حرارت تا ۶۶۰ درجه سانتیگراد کار می کنند.

 سنسور سیم پیچی شده  Coiled elements

این نوع سنسورها جایگزین مناسبی برای سنسورهای سیمی ضحیم هستند. این سنسور دارای یک سیم پیچی می باشد که می تواند در هر رنج دمایی کار کند. پایه و اساس این سنسور سیم پیچی کوچک از جنس پلاتین است. این سیم پیچ شبیه یک رشته در یک لامپ رشته ای است. غلاف آن یک لوله اکسید سرامیکی با فشار بخار می باشد که از محور لوله عبور میکند.  این سنسور تا دمای ۸۵۰ درجه کار میکند.

 

خانه هوشمندخانه هوشمند الفانمایندگی خانه هوشمندپذیرش نمایندگی خانه هوشمندهوشمندسازی ساختمانساختمان هوشمندخانه ی هوشمند- -هوشمندسازان-هوشمندسازیسیستم مدیریت هوشمند ساختماناخذ نمایندگی خانه هوشمند



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

 

شیر برقی یا سلونوئید ولو وسیله‌ای است که برای کنترل جریان مایعات و گازها به کار برده می‌شود. این شیر دارای یک بدنه‌ی فلزی و یک بوبین می‌باشد. بوبین، یک سیم‌پیچ با خاصیت مغناطیسی بالا می‌باشد.با تحریک کردن بوبین، میدان مغناطیسی بزرگی ایجاد شده و با وارد کردن نیرو به یک پیستون یا یک آرمیچر، تغییراتی ایجاد می‌شود.

 

اگر تعداد پورت‌های ورودی و خروجی یک شیر برقی ۲ عدد باشد، به این معناست که این شیر به صورت قطع یا وصل عمل کرده و تک حالته می‌باشد(متناسب با آنکه NC یا NO باشد). در صورتی‌که تعداد پورت‌های ورودی و خروجی به یک شیر برقی ۳ عدد باشد، آن شیر برقی دوحالته (سه راهه) بوده و قادر به هدایت سیال در دو مسیر مختلف می‌باشد. در این حالت، از دو بوبین استفاده می‌شود.

با رسیدن فرمان به بوبین، کویلِ بوبین تحریک شده و یک میدان مغناطیسی‌ بزرگ ایجاد می‌شود. این میدان مغناطیسی باعث می‌شود که نیرویی بزرگ به پیستون وارد گردد و پیستون به بالا آمده و فنر را فشرده کند. در نتیجه مسیر سیّال باز شده و سیال عبور می‌کند. سپس با قطع ولتاژ ورودی به بوبین، نیروی مغناطیسی از بین رفته و فنر، پیستون را به حالت عادی خود باز می‌گرداند. جنس پیستونی که استفاده می‌شود، بسیار مرغوب بوده و مانع از عبور سیال در شرایط عادی می‌گردد.

از شیرهای برقی در مصارف مختلفی از صنایع رنگ و رزین سازی گرفته تا ماشین لباس‌شویی خانگی و آبیاری اتوماتیک مزارع کشاورزی استفاده می‌شود. وظیفه‌ی این شیرها، کنترل وضعیت سیالات مختلفی نظیر گاز، آب، نفت و مواد شیمیایی می‌باشد.

خانه هوشمندخانه هوشمند الفا-هوشمندسازی ساختمانساختمان هوشمندخانه ی هوشمند- - اخذ نمایندگی خانه هوشمند

 

 



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند , هوشمند سازان , هوشمندسازی ساختمان , نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

ما اینترنت را چند دهه است که می‌شناسیم. مجموعه‌ای از کامپیوترها که به یکدیگر متصل هستند و با یکدیگر تبادل اطلاعات انجام می‌دهند.

البته چند دهه قبل، منظور از کامپیوترها، کامپیوترهای لابراتوراهای بزرگ تحقیقاتی و بعدها کامپیوترهای رومیزی بود.

مدت زیادی است که لپ‌تاپ‌ها هم به جمع کامپیوترهای موجود در بستر اینترنت افزوده شده‌اند.

موبایل‌ها هم، وسایل دیگری بودند که مهمان بستر اینترنت شدند.

هر روز وسایل جدیدی، به اینترنت متصل می‌شوند. ساعت‌های هوشمند نمونه‌ای از این وسایل محسوب می‌شوند.

خودروها، سیستم روشنایی خانه‌ها، یخچال‌ها، چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، همگی وسایلی هستند که به عنوان یک واحد مستقل به اینترنت افزوده می‌شوند.

بر اساس پیش‌بینی موسسه‌ی گارتنر، در سال ۲۰۱۷ میلادی، حدود هشت میلیارد و چهارصد میلیون وسیله به اینترنت متصل هستند. عددی که نسبت به سال ۲۰۱۶، حدود ۳۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

موسسه‌ی گارتنر پیش‌بینی می‌کند که Internet of Things که به صورت مخفف IoT هم نامیده می‌شود، در سال ۲۰۲۰، حدود ۲۰ میلیارد وسیله را پوشش دهد.

اگر چه به تدریج، تحلیل‌های جدید‌تری مطرح شده که بر این باور هستند که تعداد وسایل متصل به یکدیگر در سال ۲۰۲۰، حدود پنجاه میلیارد دستگاه خواهد بود.

 بسیار مهم است که تنوع وسایل و ابزارهای موجود در بستر IoT را به خاطر داشته باشیم.

اگر چه کامپیوترها، لپ‌تاپ‌ها، موبایل‌ها و ساعت‌های هوشمند، در سالهای نخست سهم قابل توجهی از وسایل حاضر در فضای IoT را به خود اختصاص می‌دهند، اما به تدریج انبوهی وسایل جدید به مجموعه ابزارهای قبلی اضافه خواهد شد.

دستگاه آمازون اکو (و نمونه‌های مشابه آن که توسط سایر سازندگان عرضه می‌شوند) نمونه‌ای از دستگاه‌هایی هستند که در بستر IoT حضور جدی دارند.

 

خانه هوشمند-خانه هوشمند رشت-هوشمندسازی ساختمانخانه ی هوشمند-اخذ نمایندگی خانه هوشمندکلید لمسی هوشمند-خانه هوشمند الفا



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند , هوشمند سازان , هوشمندسازی ساختمان , نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

هوشمند سازی چیست ؟

امروزه نصب و اجرای سیستم های مدیریتی و اتوماسیون خانگی که یکی از ضرورت های صنعت ساختمان به شمار می آید جهت هوشمند سازی ساختمان ، خانه یا محل کار با اهداف اصلی ذیل به کار می روند .

  1. بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی
  2. تامین آسایش و رفاه
  3. کنترل امنیت و ایمنی
  4. کاهش هزینه ها
  5. کنترل ساختمان از هر جای دنیا
  6. کم کردن استهلاک وسایل مصرفی
  7. افزایش ضریب تجملات
  8. قابلیت اطلاع رسانی

اساس کار سیستم های مدیریتی ابتدا دریافت اطلاعات توسط حس گر ها و عملگر ها صورت می گیرد . سپس فرمان های دریافتی با فرمان های از قبل تعیین شده توسط کنترل کننده مرکزی پردازش و در نهایت فرمان لازم به دستگاه های مصرفی ارسال می گردد . شایان ذکر است سیستم های مدیریتی با برندهای مختلف و پروتکل های مختلف از قبیل X10 – BACNET- EIB –ABB – LCN – LON BUS – به کار می روند و اکثر این سیستم ها از طریق شبکه ـ اینترنت ـ تلفن ثابت و همراه ـ پیام کوتاه و ریموت کنترل قابل استفاده هستند .

بطور کل هوشمند سازی به دو بخش تقسیم می شود :

1 – اتوماسیون ساختمان 2 – اتوماسیون خانه یا محل کار

1 – اتوماسیون ساختمان :

با نصب و اجرای سیستم مدیریتی ساختمان یا همان سیستم BMS ، کلیه تجهیزات برقی و الکترونیکی مشترک ساختمان اعم از موتورخانه ـ سیستم های سرمایشی و گرمایشی ـ هوا سازها ـ چیلرها ـ آسانسورها ـ سونا و استخر ـ برق اضطراری ـ روشنایی ـ کنترل تردد ـ اعلام و اطفاء حریق ـ دوربین های مدار بسته و سیستم های حفاظتی همگی به صورت یکپارچه قابل کنترل هستند و به صورت خودکار توسط حس گر های مختلف و برنامه های از قبل تعیین شده تنظیم می شوند بنابر این اهداف اتوماسیون ساختمان با توجه به عملکرد این تجهیزات بر اساس زمان های مختلف مصرف ـ از مدار خارج کردن تجهیزات در زمان هایی که بار مصرف کم است و یا اطلاع رسانی از معیوب شدن بخش های مختلف تحقق پیدا خواهند کرد .

2 – اتوماسیون خانه و محل کار :

به دلیل شخصی بودن خانه یا محل کار می توان از تکنولوژی ها و سیستم های بسیاری جهت تکمیل نمودن هوشمند سازی استفاده نماییم و لذت زندگی را در این محیط هوشمند دو چندان تجربه کنیم .

علاوه بر لوکس شدن محیط ، کنترل کلیه لوازم برقی و الکتریکی از هرجای دنیا اجرای سناریوهای از پیش تعیین شده ـ کنترل انرژی مصرفی ـ تنظیم نور محیط به صورت خودکار نسبت به نور خورشید ـ تنظیم دمای محیط بر اساس پارمترهای ؛ تعداد نفرات حاضر در موقعیت ، نوع کاربری محیط و نور خورشید ـ کنترل پرده ها ، شیدرها و سایه بان ها بر اساس شرایط جوی و همچین بهره وری از سیستم های نظارتی ـ حفاظتی ، امنیتی ، ایمنی ، کنترل تردد ، برق اضطراری ـ حس گرهای حرکتی ، حضور و تشخیص نشت گاز تنها بخشی از امکانات یک خانه هوشمند است بنابراین افزایش عمر لوازم برقی ، کاهش هزینه ها ، ایجاد بستر آسایش و رفاه و تامین امنیت را می توان از ویژگی ها و مزایای اتوماسیون خانگی معرفی نمود .

 

خانه هوشمندخانه هوشمند الفانمایندگی خانه هوشمندهوشمندسازی ساختمانساختمان هوشمندخانه ی هوشمند- -هوشمندسازان-هوشمندسازیسیستم مدیریت هوشمند ساختماناخذ نمایندگی خانه هوشمند

 



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

تعریف تلویزیون هوشمند

اگر نگاهی به دایره‌المعارف آنلاین ویکی‌پدیا بیندازید، می‌بینید که تلویزیون هوشمند را اینگونه تعریف کرده است:

یک تلویزیون هوشمند گاهی اوقات به تلویزیون متصل به اینترنت یا هیبرید (چندمنظوره) اشاره دارد که با یکپارچه‌سازی امکانات اینترنت و وب ۲ به دستگاه تلویزیون و ست‌تاپ باکس و همین‌طور همگرایی فناوری بین کامپیوتر و این تلویزیون‌ها/دستگاه‌های ست‌تاپ باکس گرایش دارد.

بیایید با هم رک باشیم. آیا شما چیزی از مفهوم دقیق آن فهمیدید؟ البته تمام این عبارات مثل “یکپارچه‌سازی امکانات اینترنت و وب ۲” و “همگرایی فناوری” خیلی پیچیده هستند و به راحتی نمی‌توان آنها را هضم کرد.

نابراین، ما در اینجا تلویزیون‌های هوشمند کامپیوتری را معرفی می‌کنیم تا شما مفهوم هوشمند را به راحتی و به وضوح دریابید.

اشاره کن، طراحی کن، حرف بزن و به اشتراک بگذار. این ۴ کلمه هوشمند به طور ضمنی نمایانگر هوشمند هستند.

فقط اشاره کن

کودک به پرندگانی که در حال پرواز هستند اشاره می‌کند. به کودکان خود یا کودکانی که در اطرافتان هستند فکر کنید. قبل از اینکه حرف زدن را یاد بگیرند به چیزهایی که می‌‌خواهند اشاره می‌کنند. هنگامی که گرسنه هستند فقط به بطری شیر اشاره می‌کنند و آن را به والدین خود نشان می‌دهند؛ بدون اینکه کسی این کار را به آنها آموزش داده باشد. این طبیعت بشر است که به چیزهایی که می‌‌خواهد اشاره کند. وقتی که شما در حال تماشای تلویزیون هوشمند ال‌جی هستید، درست مثل کودک، به تنها چیزی که نیاز دارید اشاره کردن به برنامه‌ها یا خدمات خاصی است که می‌خواهید؛ آن هم با کنترل جادویی Magic Remote ال‌جی.

فقط طراحی کن

گاهی اوقات، تنها یک تصویر هزاران کلمه حرف را با خود به یدک می‌کشد. به همین دلیل است که از همان زمان باستان مردم شروع به طراحی کرده‌اند. یک فرد خجالتی تصویر یک قلب را می‌کشد. این تصویر بسیار قدرتمندتر از گفتن جملۀ “دوستت دارم” با صراحت و به طور مستقیم است. با تلویزیون هوشمند ال‌جی اگر می‌خواهید کانال را عوض کنید یا به کانال قبل برگردید تنها چیزی که نیاز دارید این است که شمارۀ کانال را طراحی کنید یا خطی از چپ به راست بکشید. خیلی ساده و راحت. این طور نیست؟

فقط حرف بزن

بعد از اینکه مردم یادگرفتند که چطور صحبت کنند احساسات خود را، نه تنها در تصویر، بلکه با کلماتی که بر زبان می‌آورند بیان می‌کنند. مردم به همسایگان خود “صبح بخیر” می‌گویند یا از همکاران خود “حالتان چطور است” را می‌پرسند. صحبت کردن یکی از شیوه‌های بنیادین برای بیان احساسات و عقاید است. به همین دلیل است که ال‌جی قابلیت پیشرفتۀ تشخیص صدا را در تلویزیون هوشمند خود و کنترل جادویی Magic Remote خود گذاشته است. اگر فرمانی مانند “فیلم سه‌بعدی” صادر کنید، به طور خودکار به طبقۀ فیلم‌های سه‌بعدی مانند ویدئو کلیپ هدایت می‌شوید.

فقط به اشتراک بگذار

هر وقت شما چیزی عالی یا خارق‌العاده پیدا کردید، اول از همه چه چیزی به ذهنتان خطور می‌کند؟ آیا این است که “باید این را با دوستم به اشتراک‌گذارم” یا “باید این عکس را بگیرم و در فیس‌بوک آپلود کنم!”؟ درست است؟ اشتراک‌گذاشتن نیز یکی از نیازهای اولیه بشر است.

بنابراین، تلویزیون هوشمند ال‌جی با SmartShare، شامل میراکَست (Miracast)، تگ‌آن (Tag On) و غیره، اشتراک‌گذاری را آسان‌تر از همیشه کرده است.

هوشمند، همان طور که شما هستید

همان‌طور که از چندین مثال بالا دریافتید، ایدۀ “هوشمند” ال‌جی از ذات بشر نشأت می‌گیرد. لازم نیست کاربران “هوشمند” باشند تا بتوانند از دستگاه‌های هوشمند استفاده کنند. وقتی آنها از روی غریزۀ خود عمل کنند، فناوری “هوشمند” با راحت‌ترین روش زندگی را آسان‌تر و بهتر از قبل می‌کند. غریزۀ خود را دنبال کنید و آن را عملی کنید؛ این یعنی “هوشمند”!

اینها همه ایده‌هایی ساده از مفهوم “هوشمند” بودند. از آنجا که شما مشتریان و کاربران همیشه الهام‌بخش ال‌جی در فناوری‌ها و محصولات جدیدش بوده‌اید، حال وبلاگ فارسی ال‌جی از شما می‌پرسد که تعریف شما از هوشمند چیست؟ نظرات خود را با ما در میان گذارید.

خانه هوشمندخانه هوشمند الفانمایندگی خانه هوشمندهوشمندسازی ساختمانساختمان هوشمندخانه ی هوشمند- - اخذ نمایندگی خانه هوشمند-کلید لمسی هوشمندابیاری هوشمندخانه های هوشمند در رشت 



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

شما می توانید از طریق نرم افزار و صرفا با اتصال به اینترنت و بدون هیچ گونه تنظیم خاص (بدون نیاز به IP Static ) از هر نقطه دنیا به کنترل خانه هوشمند خود بپردازید. بدلیل پیاده سازی سیستم بر روی بستر سنتی ، سیستم کارکردی راحت داشته بنحوی که حتی افراد مسن و یا کودکان نیز براحتی از آن استفاده می نمایند زیرا بدون نرم افزار و تبلت از روی کلیدهای تاچ قابل استفاده می باشد.

با هزینه کرد مبلغی بین 3.5 تا 4.5 میلیون تومان جهت هر واحد می توان هال، پذیرایی و آشپزخانه را هوشمند نموده و به کنترل روشنایی، سرمایش و گرمایش، تلویزیون و تجهیزات صوتی و تصویری و پرده ها از روی تبلت و موبایل در داخل منزل و یا از طریق اینترنت از تمام نقاط دنیا ( برنامه نرم افزاری رایگان و به تعداد همه افراد خانواده) پرداخت. مبالغ ذکر شده برای واحدهای با متراژ بیش از 150 متر بوده و برای واحدهای کوچکتر با هزینه این مبلغ می توان واحد را بصورت کامل هوشمند نمود. معمولا سازنده های محترم جهت مدیریت هزینه ها از این گزینه استفاده نموده و تجهیز سایر قسمت های هر واحد را به عهده خریدار نهایی (End user) می گذارند. با استفاده از این پیشنهاد هر واحد با حداقل هزینه هوشمند شده و برند “خانه هوشمند ” را نیز یدک می کشد. خریداران واحد در صورت نیاز بدون هیچگونه تغییر در سیم کشی فقط با خرید چند کلید لمسی واحد را بصورت کامل هوشمند می نمایند.در ضمن واحدهای اداری تجاری نیز با همین رنج هزینه قابل هوشمند سازی می باشند.

از دیگر مزایای این سیستم متمایز شدن ساختمان و سازنده آن می باشد بصورتی که واحد هایی که به سیستم هوشمند مجهز گردند بعنوان یک برند تحت عنوان خانه هوشمند بیسیم نامبرده می شوند و به این علت ارزش افزوده مناسبی را توام با سرعت فروش واحدها بوجود می آورد ضمن اینکه کارشناسان فروش و مشاورین املاک استفاده تبلیغاتی بسیار خوبی از این سیستم جهت پیشبرد فروش می نمایند. استقبال کم نظیر مشاورین املاک در مناطق مختلف تهران و شهرستانها گویای این مطلب می باشد.

خانه هوشمند-هوشمندسازی ساختمانخانه ی هوشمند-اخذ نمایندگی خانه هوشمندکلید لمسی هوشمند--خانه هوشمند الفا



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند , هوشمند سازان , هوشمندسازی ساختمان , نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

آیا زمان آن نرسیده است که بپذیریم که یک خانه باید چیزی بیش از در و پنجره و دیوار برای ما باشد

محصولات هوشمند شرکت بر پایه تکنولوژی بی سیم پایه ریزی شده است لذا فارغ از اینکه منزل یا محل کار شما نوساز یا چند سال ساز و یا حتی در حال ساخت است و بدون در نظر گرفتن متراژ واحد شما با خدمت رسانی در سراسر کشور، بدون نیاز به تغییر در سیم کشی فعلی سازه شما و یا سیم کشی جداگانه برای محصولات هوشمند، به سادگی در بستر فعلی سیم کشی برق ساختمان قابل نصب خواهد بود. فقط کافی است دستگاه کنترلر مرکزی را به برق متصل نمایید و با موبایل و تبلت خود، کنترل منزل یا محل کار خود را به دست بگیرید.حتی برای نصب کلید های لمسی روشنایی نیاز به تغییری وجود ندارد و این کلیدها بر روی همان قوطی های استاندارد سیم کشی فعلی ساختمان شما نصب خواهد شد.

چرا باید یک ساختمان از تکنولوژی هوشمند سازی(اتوماسیون) برخوردار باشد؟

ابتدا باید جهت رسیدن به اهداف ایمنی و امنیتی و بهینه سازی مصرف انرژی به عنوان اهداف پایه هوشمند سازی لحاظ شود

در واقع خاستگاه هوشمندسازی جلوگیری از آسیبهایی است که انسان به دلیل مشکلاتی از قبیل مشغله ذهنی، کمبود فرصت و یا خطا های انسانی ممکن است با آن روبرو شود.

باغچه هایی که در ساختمانها صرفاً به دلیل مشکلِ عدم آبیاری مناسب و به موقع از بین می روند و یا در صورت آبیاری بیش از نیاز گیاهان، منابع آبی به راحتی  هدر می روند. چراغ ها و لامپهای اضافی که به دلیل بی توجهی ما همیشه روشن هستند، سیستم های سرمایشی و گرمایشی که به دلیل عدم پردازش درست پیوسته در حال اتلاف انرژی هستند. نیاز ما به ارتباط هوشمند و دائمی با سیستمهای امنیتی و دوربین های مدار بسته و سنسور های دود و چندین مورد دیگر همه از موضوعاتی هستند که ما را در داشتن خانه هوشمند ترغیب می کنند.

آیا تا به حال برای شما پیش نیامده است که وقتی از منزل خارج میشوید شک کنید که آیا اجاق گاز را خاموش کرده اید یا نه!؟ و یا قفل درب را بسته ایید ؟

حال تصور کنید این خانه هوشمند بود، فرد مالک می توانست از همان شهری که به سفر رفته است فقط با استفاده از موبایل هوشمند خود به راحتی شیر اصلی آب و یا شیر اصلی گاز و قفل درب را ببندد. جالب اینکه هزینه این اقدامات پیشگیرانه نسبت به کل بنا بسیار ناچیز است.

منتقدانی که هوشمند سازی ساختان را چیزی جز لوکس کردن خانه نمی دانند خودشان در ساخت خانه ها نهایت تلاش را برای لوکس شدن پروژه به خرج می دهند. صرف هزینه بیشتر برای مواردی چون طراحی شومینه، پوشش های مختلف برای دیوار،سقف، کف و نمای خانه ها، انتخاب سنگ و کاشی گرانقیمت، در های مجلل و شیرآلات خارجی ،استخر و سونا،جارو مرکزی و … . حال آنکه اگر به هوشمند سازی، تنها از جنبه لوکس و فانتزی بودن آن جدا از فواید ثابت شده آن، نگاه کنیم، صرف هزینه برای آن در کنار موارد فوق، منطقی به نظر می رسد.

همه ما از داشتن خانه های هرچه زیباتر لذت می بریم و از به کار بردن هنر و زیبایی در خانه به عنوان محیطی که یک خانواده بیشترین زمان را در آن سپری میکند، می توانیم حس بهتری به دست آوریم. 

خانه هوشمند-خانه هوشمند رشت-هوشمندسازی ساختمانخانه ی هوشمنداپارتمان هوشمند-پذیرش و اخذ نمایندگی خانه هوشمند-اخذ نمایندگی خانه هوشمندکلید لمسی هوشمند--خانه هوشمند الفا



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

 

  • قابلیت مشاهده دمای بخش های مختلف خانه هوشمند ، از روی مانیتور لمسی و اجرای تنظیمات دلخواه.
  • دارای تقویم زمان بندی فارسی جهت تنظیم فعالیت سیستم های حرارتی و برودتی خانه ی هوشمند.
  • امکان تعربف سناریو برای تاسیسات مکانیکی و یا استفاده از این تجهیزات تحت برنامه های تعریف شده در سناریوهای خانه هوشمند، مانند عدم حضور،مهمان، خواب و…
  • امکان دسترسی و کنترل تاسیسات سرمایشی و گرمایشی از راه دور.
  • کنترل و تغییر تنظیمات سیستم ها بوسیله ی مانیتور لمسی، ریموت، تلفن همراه در داخل و خارج از منزل.

 

خانه هوشمند-خانه هوشمند رشت-خانه هوشمند گلسار-نمایندگی خانه هوشمند-پذیرش نمایندگی خانه هوشمند-سیستم مدیریت هوشمند-سیستم هوشمند-درخواست نمایندگی خانه هوشمند-هوشمندسازان-هوشمندسازی ساختمان-هوشمندسازی مدارس-هوشمندسازی-سیستم مدیریت ساختمانخانه ی هوشمنداپارتمان هوشمند-پذیرش و اخذ نمایندگی خانه هوشمند-اخذ نمایندگی خانه هوشمندکلید لمسی هوشمند



:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 خرداد 1397 | نظرات ()